skip navigation

FINLAND SELECTS BOYS SUMMER CAMP


KIMMO HELLE
FINLAND SELECTS ADMINISTRATOR
finlandselects@worldhockeygroup.com


Pojat '13 & '14 Paikka Aika
19.-21. Heinäkuuta, 2024 TAMPERE, FIN 08:00 - 20:00
Pojat '11 & '12 Paikka Aika
26.-28. Heinäkuuta, 2024 TAMPERE, FIN 08:00 - 20:00

SUMMER CAMP
Tämän vuoden Summer Campille kutsumme 2011 ja 2015 välillä syntyneet pojat. Olemme avanneet rekisteröitymisen tapahtumaan. TIlaa on 60 pelaajalle ja 8 maalivahdille (per ikäryhmä) ennen kuin tapahtuma on täysi. Jokaisena päivänä on 3 jäätapahtumaa (1h per tapahtuma) sekä erillinen maalivahtiharjoitus. Harjoitusten aikana keskitytään pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen ja fokuksessa on pelin ymmärtäminen. Kerrothan lapsellesi, että hän saattaa joutua vaihtamaan joukkuetta tai pelipaikkaa harjoitusten aikana, jotta valmennus saa parhaan mahdollisen kehityksen aikaiseksi. Pelaajilla on lisäksi teoria ja oheisharjoittelua joka päivä.
VALMENNUS
Mukana jäällä on kokeneita ja pitkän kokemuksen jääkiekkoilijoiden kehittämisestä omaavia valmentajia. Mukana jäällä on myös valittuja vanhempia junioripelaajia avustamassa valmentajia. Maalivahdeille on niin ikään tulossa oma maalivahtivalmentaja.
MUUTA
Kaikki osallistujat saavat lounaan, välipaloja ja päivällisen. Erikoisruokavaliot pystytään järjestämään, mutta tästä täytyy kertoa erikseen rekisteröitymisen yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti - ensin ilmoittautuneet valitaan ensin!
MAJOITUS EI SISÄLLY HINTAAN.


2018 Finland Selects '06 in Chamonix, France